follo-bht

PSYKOLOG

Anne Louise Mallaug er psykologspesialist som arbeider for Follo Bedriftshelsetjeneste, samt ved Avdeling for Rus og Avhengighet i Follo under Ahus.

Anne er spesialist i klinisk voksenpsykologi og har tyve års fartstid. Hun er utdannet gruppeterapeut 2009 og organisasjonspsykolog 2011. Hun har bred erfaring innen psykisk helsevern, rusomsorg samt «Raskere tilbake Prosjekt».

Anne bistår med klinisk arbeid innen det meste av allmennpsykologiske problemer som angst, depresjon, rus og stressrelaterte plager. Medarbeiderskap, kommunikasjon og konfliktforebygging på jobben er tema Anne jobber mye med. Hun holder også kurs og foredrag.

For bestilling av time, send mail til follobht@follobht.no

En konsultasjon hos psykolog koster kr. 1.525,-. Har du helseforsikring hos If så dekker denne behandling hos oss gitt at du har avklart det med forsikringsselskapet på forhånd.

STRESS, TIDSPRESS, ULYKKER ELLER PERSONLIGE UTFORDRINGER

Uansett hva du opplever som vanskelig kan behandling hos psykolog hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over egen hverdag og dine tanker. Psykologen har lang erfaring med å bistå personer med både lettere og mer kompliserte psykiske utfordringer.

UTFORSK VÅRE BEDRIFTSHELSETJENESTER